Снимка БулфотоФранциск обяви:  Човечеството е изправено пред поредния голям потоп, може

...
Снимка БулфотоФранциск обяви:  Човечеството е изправено пред поредния голям потоп, може
Коментари Харесай

Папа Франциск предупреди за нов потоп

Снимка Булфото

Франциск разгласи:   " Човечеството е изправено пред следващия „ огромен потоп, може би заради повишение на температурата и топенето на ледниците ".

Той също по този начин приканва за самообладание във вярата, като сподели, че е естествена част от вярата за християните да се съмнява в своята религия и в Бог.

Папа Франциск предизвести, че човечеството е изправено пред второ огромно наводняване, породено от изменението на климата, в случай че водачите не подхващат дейности за поправяне на корупцията и несправедливостта, оповестява „ Дейли Мейл ”, представен от БГНЕС.

84-годишният понтифик сподели, че в историята за огромния потоп в Библията Бог употребява гнева си, с цел да накаже несправедливостта и да „ почисти “ света.

След това той добави, че човечеството е изправено пред следващия „ огромен потоп, може би заради повишение на температурата и топенето на ледниците.

Франциск също по този начин приканва международните водачи към „ нерешителност “, като споделя, че ролята на държавните управления е да „ спрат и да помислят “, преди да работят преждевременно. Благоразумието, споделя той, върви ръка за ръка със „ състрадание, съпричастност към обстановките, хората, света [и неговите] проблеми “.

Но същински правилните, сподели той, упорстват във вярванията си макар подозренията си и в последна сметка са възнаградени. Докато разисква справедливостта, Франциск посочи образеца с библейския потоп, който унищожава света, като се изключи Ной - който е считан за задоволително благодетелен, с цел да оцелее.

„ Божият яд е против несправедливостта, против Сатана “, споделя папата. „ Той е ориентиран против злото, не това, което произтича от човешката уязвимост, а злото на сатанинското ентусиазъм: корупцията, подбудена от Сатаната, зад която вървят самотни мъже, самотни дами, цели общества. ” „ Божият яд има за цел да донесе правдивост, да„ почисти “.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР